Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Vi tränar på som vanligt!
2020-03-12 16:05
Vi älskar ju alla att gympa! Ännu finns det inga direktiv från Folkhälsomyndigheten att hålla barn och ungdomar hemma från skola eller från idrottsträningar. Vi kommer därför att fortsätta med vår träning tills vi nås av besked att detta inte längre är lämpligt. Vi hjälps alla åt genom att snuviga barn hålls hemma och att vi alla är noga med att tvätta våra händer :-)!

Regionala, nationella och internationella tävlingar har ställs in p g av restriktionen angående max 50 personer i en samling. 

Vi förstår att frågorna kring Coronaviruset är många. Vi tar oron på allvar, följer och agerar utifrån officiella källor och beslut som tas kring frågan. Vi är ju inte själva kompetenta i frågan. Vi följer löpande den information som Svenska Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten lägger ut på sina hemsidor för att följa det aktuella läget. Skulle något ändras angående restriktioner kommer vi agera utifrån detta. 

Det är givetvis upp till alla individer att göra en egen bedömning och Gymnastikförbundets rekommendation är att var och en fattar sitt beslut utifrån egna förutsättningar och eventuella riskgrupper.

Hör bara av er till mig om ni har någon fråga. 

Sissi Sturesson,
sissi.sturesson@kfumkristianstadgymnastik.se