SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Digital uppvisning 2021
2021-03-25 10:46

Även i år kan vi inte genomföra en uppvisning i Kristianstads Arena. Istället kommer vi att testa att göra en digital uppvisning. Detta betyder att vi kommer att filma gymnasterna under deras ordinarie träning under andra halvan av april. Mer information om tema och vad som ska filmas lämnas ut av ledarna i respektive grupp. Uppvisningen kommer sedan att läggas upp via Youtube till vilken ni sedan får en länk. 

 

Vi ber er som inte vill att ert barn ska delta att anmäla detta till respektive ledare genom att tacka nej till den kallelse som kommer att skickas ut i anslutning till när gruppen ska bli filmad. Ett ja på kallelsen betyder att det är OK att gymnasten blir filmad. 

 

Har ni några frågor om detta - kontakta mig!

 

Ursäkta att ni som står i kö också får detta meddelande! Vi hoppas ni vill se uppvisningen när den är klar!

Sissi Sturesson, sissi_sturesson@hotmail.com. 

Föreningskläder - nytt avtal ska tecknas!
2021-03-14 20:22

Ni är många som frågar efter att få köpa våra föreningskläder. Vårt avtal med Stadium har gått ut och nytt avtal behöver skrivas. Styrelsen arbetar intensivt med detta och kommer snart att besluta angående med vilken leverantör vi har slutit nytt avtal med. Så snart hoppas vi kunna meddela er hur ni kan köpa era föreningskläder. 

Gällande restriktioner angående Covid-19
2021-02-15 21:24
Styrelsen följer noga utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, Länsstyrelsen, Region Skåne, Riksidrottsförbundet och Svenska Gymnastikförbundet. Vi vill vara en del av den samhälleliga lösningen mot Covid-19. Vi ber därför samtliga medlemmar att ta del av beslut och regler, samt följa föreningens hemsida och sociala medier då nya beslut och regler kan tillkomma på kort varsel. Att vi alla dra vårt strå till stacken och ha förståelse och omtanke om varandra!
 
Föreningens regler betyder att:
 • All träning ställs in för gymnaster som är födda 2001 eller tidigare.
 • All träning ställs in för Vuxen-barngrupper.
 • Träningar för barn och ungdomar födda 2002 eller senare genomförs, men vi undviker övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.
 • Vi tränar i mindre grupper - 8 gymnaster i varje grupp. 
 • Ledare undviker att åka kollektivtrafik till och från träningarna.
 
I övrigt så följer vi ALLA de tidigare reglerna att:
 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under aktiviteten ska man gå hem direkt.  
 • Alla aktiviteter anpassas till antalet personer som deltar i förhållande till lokalens storlek så att trängsel undviks.    
 • De barn och föräldrar som inte deltar aktivt i träningen får inte vistas i hallen.  
 • Ledare och gymnaster byter om hemma.  
 • Vi undviker att finnas i omklädningsrum och andra lokaler. Ta hellre en promenad om du inte deltar i träningen.  
 • Alla tvättar sina händer innan och efter träningen. Vi har god handhygien. Vi har tillgång till handsprit i hallarna.   
 • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.

/Styrelsen

Vill du bli medlem?
2020-08-10 10:30
Vår förening tar inte emot anmälningar till någon kö och våra grupper är fyllda. 

På grund av pandemin så behöver vi hålla ner antalet gymnaster i kommunens hallar. Detta leder till att vissa av våra grupper inte kommer att ha lika många delgrupper som innan. 

Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening. 

De barn och ungdomar som fanns i vår kö när vi stängde den januari 2020 har förtur in i en grupp i vår förening när det uppstår en plats. Om det kvarstår lediga platser i någon av våra grupper efter det att vi har kollat i vår nedlagda kö så kommer dessa platser att annonseras öppet på vår hemsida. 

Nuläge - Vi har fyllt upp alla våra grupper inför vårterminen 2021. Vi har inga platser kvar i våra grupper. Därför syns ingen anmälningsmöjlighet på vår hemsida. Vi tar inte heller emot anmälningar via e-post.
Förtjänstplaketter till trogna gymnaster!
2020-07-26 20:10
Vi har många trogna gymnaster i vår föreningen. Här två gymnaster som erhållit förtjänstplakett i år. Sven-Olof Martinsson har tränat i 50 år och Erik Lindell har tränat i 25 år. 🤸‍♀️🌷🥇
KFUM Kristianstad Gymnastik prisades på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020
2020-02-02 20:38

Det blev priser för KFUM Kristianstad Gymnastik på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020 den 1 februari 2020.

Vi utsågs till Årets Ungdomsförening 2019, med motiveringen ”En förening där medlemmarna slår volter av glädje och som tack kan klubben nu hjula hela vägen till banken”,

Vår ungdomsledare Katarina Theander fick andrapris i kategorin Årets Unga Idrottsledare 2019. Stort grattis.

 

Patric Nilsson, sportchef och krönikör på Kristianstadsbladet gav KFUM Kristianstad Gymnastik ytterligare en utmärkelse.

Kvällens gladaste: KFUM Kristianstad Gymnastikförening. Årets Ungdomsförening hjular hela vägen till banken.


Tack till att ledare, gymnaster och föräldrar som hjälp till att bygga upp vår förening till den stora barn- och ungdomsförening som vi är idag.


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..