SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Hemsida är under uppdatering inför Våren 2022!
2022-01-06 19:37

Vi håller på att uppdatera hemsidan allt eftersom ändringar görs inför vårterminen 2022. Så allt är inte ännu klart!

P g a att våra barngrupper har blivit avbokade många gånger avvaktar vi ett tag med att lägga upp lediga platser. Vi har nu en dialog med kommunen och hoppas kunna lägga upp lediga platser den 20 januari här på hemsidan. Första gången för oss, men vi hoppas att systemet fungerar. 

Föreningskläder
2021-12-23 12:10

 

Föreningen har ett nytt avtal och föreningskläder kommer nu från Waypoint i Kristianstad.

 

Beställning sker görs direkt i webshopen. Om man vill prova ut storlekar finns det möjlighet att göra det hos Waypoints i deras lokaler på Yllan i Kristianstad, Videllsgatan 6. Ring gärna innan så att de vet att du kommer och har rätt storlekar på plats, tel 044 282 060.


KFUM Kristianstads Gymnastiks webshop är under uppbyggnad och kommer att fyllas på under början av 2022 med mer träningskläder (craft och clique), ryggsäck, supporter- t-shirt...

 

Länk: Föreningskläder

 

Länk: KFUM Kristianstads Gymnastiks webshop

 

/Styrelsen

 

Vill du bli medlem? Vi släpper våra platser den 20 januari 2022!
2021-12-15 10:30

Vår förening tar inte emot anmälningar till någon kö och våra grupper är fyllda. 

Nuläge - Vi håller på att se över våra grupper inför vårterminen 2022. Om föreningen får lediga platser kommer dessa att läggas upp här på vår hemsida den 20 januari 2022. Vi har tyvörr blivit tvungna att senarelägga detta då våra barngrupper blivit mycket avbokade av kommunen. Vi har nu en dialog med kommunen angående detta. 

 

Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening.  Då får ditt barn förtur in i en grupp. 
Grattis Wendi!
2021-05-13 11:56

Vår duktiga ungdomsledare Wendi Lu har tilldelas ett av ”Skånes idrottsledarstipendier” för lång och engagerad insats som ledare i vår förening. Tack Wendi för att du alltid ställer upp för gymnaster och oss andra ledare! Grattis till stipendiet! :-) 

Förtjänstplaketter till trogna gymnaster!
2020-07-26 20:10
Vi har många trogna gymnaster i vår föreningen. Här två gymnaster som erhållit förtjänstplakett i år. Sven-Olof Martinsson har tränat i 50 år och Erik Lindell har tränat i 25 år. 🤸‍♀️🌷🥇
KFUM Kristianstad Gymnastik prisades på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020
2020-02-02 20:38

Det blev priser för KFUM Kristianstad Gymnastik på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020 den 1 februari 2020.

Vi utsågs till Årets Ungdomsförening 2019, med motiveringen ”En förening där medlemmarna slår volter av glädje och som tack kan klubben nu hjula hela vägen till banken”,

Vår ungdomsledare Katarina Theander fick andrapris i kategorin Årets Unga Idrottsledare 2019. Stort grattis.

 

Patric Nilsson, sportchef och krönikör på Kristianstadsbladet gav KFUM Kristianstad Gymnastik ytterligare en utmärkelse.

Kvällens gladaste: KFUM Kristianstad Gymnastikförening. Årets Ungdomsförening hjular hela vägen till banken.


Tack till att ledare, gymnaster och föräldrar som hjälp till att bygga upp vår förening till den stora barn- och ungdomsförening som vi är idag.


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..