Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Välkommen till KFUM Kristianstad GF

Verksamhet

Detta är vi!

Dokument

Bra att veta

Kalender

Se vad som händer

Vill du bli medlem?
2020-05-19 10:30
Vi tar från den 1 januari 2020 inte längre emot nya personer till vår kö till vår förening. Vi fyller på våra grupper från den kön vi hade den 31 december 2019. Om det uppstår lediga platser i någon av våra grupper efter det att vi har kollat i vår kö så kommer dessa platser att annonseras på vår hemsida. 

Tidigast den 1 augusti kommer dessa platser att visas. 
Årsmötet 2020
2020-03-29 16:49

KFUM Kristianstad Gymnastik årsmöte 2020 hölls den 24 mars på Kvarnens restaurang i Kristianstad med ca 30 närvarande medlemmar.
Under årsmötet avtackades Linda Persson (ordförande) och Anders Fredriksson (revisor) för deras förtjänstfulla arbete inom föreningen. Nya inom styrelsearbetet är Belinda Thurban (ordförande), Torbjörn Hansen (ledamot), Daniel Silverberg (revisorssuppleant) och Melihat Devolli (valberedningen).

Vid efterföljande buffé uppmärksammades Sissi Sturesson för sina 20 år som ledare och styrelsearbete inom föreningen ”En insats under 20 år som inte är mätbar i kullerbyttor, överslag eller hjulningar”.

Våruppvisningen 2020 inställd
2020-03-17 19:50

Uppdaterad information gällande KFUM Kristianstad Gymnastik våruppvisning 2020-04-25

 

Med anledning av regeringens beslut att evenemang med mer än 500 deltagare är förbjudna kommer KFUM Kristianstad Gymnastik våruppvisning 2020 på Kristianstad Arena att ställas in.

 

För den som vill veta mer och ta del av senaste informationen som uppdateras kontinuerligt.

- Gymnastikförbundet

- Folkhälsomyndigheten

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen


Vi tränar på som vanligt!
2020-03-12 16:05
Vi älskar ju alla att gympa! Ännu finns det inga direktiv från Folkhälsomyndigheten att hålla barn och ungdomar hemma från skola eller från idrottsträningar. Vi kommer därför att fortsätta med vår träning tills vi nås av besked att detta inte längre är lämpligt. Vi hjälps alla åt genom att snuviga barn hålls hemma och att vi alla är noga med att tvätta våra händer :-)!

Regionala, nationella och internationella tävlingar har ställs in p g av restriktionen angående max 50 personer i en samling. 

Vi förstår att frågorna kring Coronaviruset är många. Vi tar oron på allvar, följer och agerar utifrån officiella källor och beslut som tas kring frågan. Vi är ju inte själva kompetenta i frågan. Vi följer löpande den information som Svenska Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten lägger ut på sina hemsidor för att följa det aktuella läget. Skulle något ändras angående restriktioner kommer vi agera utifrån detta. 

Det är givetvis upp till alla individer att göra en egen bedömning och Gymnastikförbundets rekommendation är att var och en fattar sitt beslut utifrån egna förutsättningar och eventuella riskgrupper.

Hör bara av er till mig om ni har någon fråga. 

Sissi Sturesson,
sissi.sturesson@kfumkristianstadgymnastik.se
KFUM Kristianstad Gymnastik prisades på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020
2020-02-02 20:38

Det blev priser för KFUM Kristianstad Gymnastik på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020 den 1 februari 2020.

Vi utsågs till Årets Ungdomsförening 2019, med motiveringen ”En förening där medlemmarna slår volter av glädje och som tack kan klubben nu hjula hela vägen till banken”,

Vår ungdomsledare Katarina Theander fick andrapris i kategorin Årets Unga Idrottsledare 2019. Stort grattis.

 

Patric Nilsson, sportchef och krönikör på Kristianstadsbladet gav KFUM Kristianstad Gymnastik ytterligare en utmärkelse.

Kvällens gladaste: KFUM Kristianstad Gymnastikförening. Årets Ungdomsförening hjular hela vägen till banken.


Tack till att ledare, gymnaster och föräldrar som hjälp till att bygga upp vår förening till den stora barn- och ungdomsförening som vi är idag.


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..