SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Vill du bli medlem?
2023-09-16 09:30

Vi har ingen kölista till vår förening utan vi släpper lediga platser efterhand på vår bokningssida. Du kommer till vår bokningssida genom att klicka här.

 

Vi har nu stängt vår intagning av nya gymnaster. Lediga platser kommer att börja synas på vår bokningssida igen den 1 januari 2024 till den 28 februari 2024. Första gången som vi släpper platser till våra barngrupper blir onsdagen den 17 januari 2024 klockan 18:00.   

Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening.  Då får ditt barn förtur in i en grupp. 

 
Om ditt barn är född 2016 eller tidigare samt kan vissa övningar som att hjula och stå på händer mot en vägg kan ditt barn vara redo för att hoppa in i en fortsättningsgrupp. Kontakta oss i så fall. 
Ledarträff
2023-09-13 21:06

Förra helgen samlades nästan alla ledare från vår förening, KFUM Kristianstad Gymnastik, på en ledarträff.

Vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vår tacksamhet för det fantastiska arbete ni utför för vår förening. Ni är så mycket mer än bara tränare; ni är förebilder för våra gymnaster. Era ord och er vägledning är en källa till inspiration för dem. Era insatser för att skapa en trygg och stöttande miljö har bidragit avsevärt till att våra gymnaster kan växa och förbättra sig.

Tack så mycket från oss på KFUM Kristianstad Gymnastik!

 

Grattis Hannes!
2023-05-09 22:27

Grattis Hannes till ditt ledarstipendium från Sparbanksstiftelsen 1826! Ditt engagemang för varje gymnast och hur du peppar dem samt din glädje för gymnastiken gör dig till en stor förebild för både gymnaster och oss andra ledare.

Jubilarer!
2023-05-04 21:36
Bengt Persson och Tore Jeppsson

Våra seniorer har stort engagemang i vår förening. De tränar regelbundet två gånger i veckan! Bengt Persson har tränat gymnastik i 55 år. Tore Jeppson i 15 år. Respekt!

 

 

Tack för ert engagemang!
2023-03-16 19:00

På dagens årsmöte avtackades Susann Henriksson som i många år varit föreningen sekreterare och Anna Lindoff som i många år varit föreningens revisor. Tack för ert engagemang i vår förening! Tack även till Johan Nilsson för din insats som mötesordförande.

Föreningskläder
2022-11-03 19:45

Gymnaster har möjlighet att köpa föreningskläder via vår leverantör Waypoint i Kristianstad.

 

Beställning sker görs direkt i webshopen. Om man vill prova ut storlekar finns det möjlighet att göra det hos Waypoints i deras lokaler på Yllan i Kristianstad, Videllsgatan 6. Ring gärna innan så att de vet att du kommer och har rätt storlekar på plats, tel 044 282 060.

 

Länk: Föreningskläder

 

Länk: KFUM Kristianstads Gymnastiks webshop

 

/Styrelsen

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..