SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Digitala uppvisning 2021
2021-05-25 18:51

 

https://youtu.be/7YAkduCkaoM

 

Nu är KFUM Kristianstad Gymnastik digitala uppvisning 2021 äntligen klar. Tack för ert tålamod. Tack även till de två duktiga killarna som spelat in och klippt filmen.

Så härliga gymnaster vi har i vår förening. Gymnaster som ständigt kämpar på, utvecklas och lär sig nytt!

Inte minst TACK till alla våra ledare som engagerar sig i träningen och ni föräldrar som troget kör era barn och ungdomar till träningarna.

 

/Styrelsen

 

Grattis Wendi!
2021-05-13 11:56

Vår duktiga ungdomsledare Wendi Lu har tilldelas ett av ”Skånes idrottsledarstipendier” för lång och engagerad insats som ledare i vår förening. Tack Wendi för att du alltid ställer upp för gymnaster och oss andra ledare! Grattis till stipendiet! :-) 

Digital uppvisning 2021
2021-03-25 10:46

Även i år kan vi inte genomföra en uppvisning i Kristianstads Arena. Istället kommer vi att testa att göra en digital uppvisning. Detta betyder att vi kommer att filma gymnasterna under deras ordinarie träning under andra halvan av april. Mer information om tema och vad som ska filmas lämnas ut av ledarna i respektive grupp. Uppvisningen kommer sedan att läggas upp via Youtube till vilken ni sedan får en länk. 

 

Vi ber er som inte vill att ert barn ska delta att anmäla detta till respektive ledare genom att tacka nej till den kallelse som kommer att skickas ut i anslutning till när gruppen ska bli filmad. Ett ja på kallelsen betyder att det är OK att gymnasten blir filmad. 

 

Har ni några frågor om detta - kontakta mig!

 

Ursäkta att ni som står i kö också får detta meddelande! Vi hoppas ni vill se uppvisningen när den är klar!

Sissi Sturesson, sissi_sturesson@hotmail.com. 

Föreningskläder - nytt avtal ska tecknas!
2021-03-14 20:22

Ni är många som frågar efter att få köpa våra föreningskläder. Vårt avtal med Stadium har gått ut och nytt avtal behöver skrivas. Styrelsen arbetar intensivt med detta och kommer snart att besluta angående med vilken leverantör vi har slutit nytt avtal med. Så snart hoppas vi kunna meddela er hur ni kan köpa era föreningskläder. 

Gällande restriktioner angående Covid-19
2021-02-15 21:24
Styrelsen följer noga utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, Länsstyrelsen, Region Skåne, Riksidrottsförbundet och Svenska Gymnastikförbundet. Vi vill vara en del av den samhälleliga lösningen mot Covid-19. Vi ber därför samtliga medlemmar att ta del av beslut och regler, samt följa föreningens hemsida och sociala medier då nya beslut och regler kan tillkomma på kort varsel. Att vi alla dra vårt strå till stacken och ha förståelse och omtanke om varandra!
 
Föreningens regler betyder att:
 • All träning ställs in för gymnaster som är födda 2001 eller tidigare.
 • All träning ställs in för Vuxen-barngrupper.
 • Träningar för barn och ungdomar födda 2002 eller senare genomförs, men vi undviker övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.
 • Vi tränar i mindre grupper - 8 gymnaster i varje grupp. 
 • Ledare undviker att åka kollektivtrafik till och från träningarna.
 
I övrigt så följer vi ALLA de tidigare reglerna att:
 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under aktiviteten ska man gå hem direkt.  
 • Alla aktiviteter anpassas till antalet personer som deltar i förhållande till lokalens storlek så att trängsel undviks.    
 • De barn och föräldrar som inte deltar aktivt i träningen får inte vistas i hallen.  
 • Ledare och gymnaster byter om hemma.  
 • Vi undviker att finnas i omklädningsrum och andra lokaler. Ta hellre en promenad om du inte deltar i träningen.  
 • Alla tvättar sina händer innan och efter träningen. Vi har god handhygien. Vi har tillgång till handsprit i hallarna.   
 • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.

/Styrelsen

Vill du bli medlem?
2020-08-10 10:30

Vår förening tar inte emot anmälningar till någon kö och våra grupper är fyllda. 

Nuläge - Vi har fyllt upp alla våra grupper inför höstterminen 2021. Vi har inga platser kvar i våra grupper. Därför syns ingen anmälningsmöjlighet på vår hemsida. Vi tar inte heller emot anmälningar via e-post.

 
Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening. 
 
De barn och ungdomar som fanns i vår kö när vi stängde den januari 2020 har förtur in i en grupp i vår förening när det uppstår en plats. Om det kvarstår lediga platser i någon av våra grupper efter det att vi har kollat i vår nedlagda kö så kommer dessa platser att annonseras öppet på vår hemsida. 
 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..