Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer - uppstart av höstens träningar!
2020-09-03 11:34
Hej!

Nu startar snart bredd och barngrupperna i vår förening. Vi kör på med vår träning!

Ledare och gymnaster i vår förening ska följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten har tagit fram:

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under aktiviteten ska man gå hem direkt.
  • Alla tvättar sina händer innan och efter träningen. Vi har god handhygien. Vi har tillgång till handsprit i hallarna. 
  • Alla aktiviteter anpassas till antalet personer som deltar i förhållande till lokalens storlek så att trängsel undviks. Därför är fortfarande vissa gruppers träningstider förkortade med 5 min. 
  • De barn och föräldrar som inte deltar aktivt i träningen får inte vistas i hallen.
  • Ledare och gymnaster byter om hemma.
  • Vi undviker att finnas i omklädningsrum och andra lokaler som inte är hallen under en längre tid. Ta hellre en promenad om du inte deltar i träningen.
  • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv. I barngrupperna lämnar vi fortfarande drickflaskan hemma.
Vi håller i och håller ut! Ta väl hand om varandra!
Vill du bli medlem?
2020-08-10 10:30
Vår förening tar inte emot anmälningar till någon kö.

De barn och ungdomar som fanns i vår kö när vi stängde den har förtur in i en grupp när det uppstår en plats. Om det kvarstår lediga platser i någon av våra grupper efter det att vi har kollat i vår nedlagda kö så kommer dessa platser att annonseras på vår hemsida. 

Nuläge - Vi har fyllt upp alla våra grupper inför höstterminen. Vi har inga platser kvar i våra grupper. Därför syns ingen anmälningsmöjlighet på vår hemsida. Vi tar inte heller emot anmälningar via e-post.

Träningen för barn och ungdomsgrupper startar upp vecka 36. Nya medlemmar har två gånger på sig att testa vilket betyder att restplatser kan uppstå den 15 september. Om det uppstår platser läggs dessa ut. 

Förtjänstplaketter till trogna gymnaster!
2020-07-26 20:10
Vi har många trogna gymnaster i vår föreningen. Här två gymnaster som erhållit förtjänstplakett i år. Sven-Olof Martinsson har tränat i 50 år och Erik Lindell har tränat i 25 år. 🤸‍♀️🌷🥇
Årsmötet 2020
2020-03-29 16:49

KFUM Kristianstad Gymnastik årsmöte 2020 hölls den 24 mars på Kvarnens restaurang i Kristianstad med ca 30 närvarande medlemmar.
Under årsmötet avtackades Linda Persson (ordförande) och Anders Fredriksson (revisor) för deras förtjänstfulla arbete inom föreningen. Nya inom styrelsearbetet är Belinda Thurban (ordförande), Torbjörn Hansen (ledamot), Daniel Silverberg (revisorssuppleant) och Melihat Devolli (valberedningen).

Vid efterföljande buffé uppmärksammades Sissi Sturesson för sina 20 år som ledare och styrelsearbete inom föreningen ”En insats under 20 år som inte är mätbar i kullerbyttor, överslag eller hjulningar”.

Våruppvisningen 2020 inställd
2020-03-17 19:50

Uppdaterad information gällande KFUM Kristianstad Gymnastik våruppvisning 2020-04-25

 

Med anledning av regeringens beslut att evenemang med mer än 500 deltagare är förbjudna kommer KFUM Kristianstad Gymnastik våruppvisning 2020 på Kristianstad Arena att ställas in.

 

För den som vill veta mer och ta del av senaste informationen som uppdateras kontinuerligt.

- Gymnastikförbundet

- Folkhälsomyndigheten

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen


KFUM Kristianstad Gymnastik prisades på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020
2020-02-02 20:38

Det blev priser för KFUM Kristianstad Gymnastik på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020 den 1 februari 2020.

Vi utsågs till Årets Ungdomsförening 2019, med motiveringen ”En förening där medlemmarna slår volter av glädje och som tack kan klubben nu hjula hela vägen till banken”,

Vår ungdomsledare Katarina Theander fick andrapris i kategorin Årets Unga Idrottsledare 2019. Stort grattis.

 

Patric Nilsson, sportchef och krönikör på Kristianstadsbladet gav KFUM Kristianstad Gymnastik ytterligare en utmärkelse.

Kvällens gladaste: KFUM Kristianstad Gymnastikförening. Årets Ungdomsförening hjular hela vägen till banken.


Tack till att ledare, gymnaster och föräldrar som hjälp till att bygga upp vår förening till den stora barn- och ungdomsförening som vi är idag.


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..