SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Vill du bli medlem?
2023-05-17 09:30

Vi har ingen kölista till vår förening utan vi släpper lediga platser efterhand här på vår hemsida på vår bokningssida. Du kommer till anmälan genom att klicka här.

 

Vi tar inte in fler nya gymnaster under våren 2023. 
 
Nästa gång som vi släpper platser blir en onsdagen kl 18:00 i augusti 2023. Vi återkommer med ett datum. 

Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening.  Då får ditt barn förtur in i en grupp. 
 
Om ditt barn är född 2016 eller tidigare samt kan vissa övningar som att hjula och stå på händer mot en vägg kan ditt barn vara redo för att hoppa in i en fortsättningsgrupp. Kontakta oss i så fall. 
Grattis Hannes!
2023-05-09 22:27

Grattis Hannes till ditt ledarstipendium från Sparbanksstiftelsen 1826! Ditt engagemang för varje gymnast och hur du peppar dem samt din glädje för gymnastiken gör dig till en stor förebild för både gymnaster och oss andra ledare.

Jubilarer!
2023-05-04 21:36
Bengt Persson och Tore Jeppsson

Våra seniorer har stort engagemang i vår förening. De tränar regelbundet två gånger i veckan! Bengt Persson har tränat gymnastik i 55 år. Tore Jeppson i 15 år. Respekt!

 

 

Tack för ert engagemang!
2023-03-16 19:00

På dagens årsmöte avtackades Susann Henriksson som i många år varit föreningen sekreterare och Anna Lindoff som i många år varit föreningens revisor. Tack för ert engagemang i vår förening! Tack även till Johan Nilsson för din insats som mötesordförande.

Föreningskläder
2022-11-03 19:45

Gymnaster har möjlighet att köpa föreningskläder via vår leverantör Waypoint i Kristianstad.

 

Beställning sker görs direkt i webshopen. Om man vill prova ut storlekar finns det möjlighet att göra det hos Waypoints i deras lokaler på Yllan i Kristianstad, Videllsgatan 6. Ring gärna innan så att de vet att du kommer och har rätt storlekar på plats, tel 044 282 060.

 

Länk: Föreningskläder

 

Länk: KFUM Kristianstads Gymnastiks webshop

 

/Styrelsen

KFUM Kristianstad Gymnastik prisades på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020
2020-02-02 20:38

Det blev priser för KFUM Kristianstad Gymnastik på nordöstra Skånes Idrottsgala 2020 den 1 februari 2020.

Vi utsågs till Årets Ungdomsförening 2019, med motiveringen ”En förening där medlemmarna slår volter av glädje och som tack kan klubben nu hjula hela vägen till banken”,

Vår ungdomsledare Katarina Theander fick andrapris i kategorin Årets Unga Idrottsledare 2019. Stort grattis.

 

Patric Nilsson, sportchef och krönikör på Kristianstadsbladet gav KFUM Kristianstad Gymnastik ytterligare en utmärkelse.

Kvällens gladaste: KFUM Kristianstad Gymnastikförening. Årets Ungdomsförening hjular hela vägen till banken.


Tack till att ledare, gymnaster och föräldrar som hjälp till att bygga upp vår förening till den stora barn- och ungdomsförening som vi är idag.


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..