SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Vill du bli medlem?
2020-08-10 10:30
Vår förening tar inte emot anmälningar till någon kö och våra grupper är fyllda. 

På grund av pandemin så behöver vi hålla ner antalet gymnaster i kommunens hallar. Detta leder till att vissa av våra grupper inte kommer att ha lika många delgrupper som innan. 

Vi har ständigt behov av nya ledare för att kunna starta upp nya grupper. Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara ledare i vår förening. 

De barn och ungdomar som fanns i vår kö när vi stängde den januari 2020 har förtur in i en grupp i vår förening när det uppstår en plats. Om det kvarstår lediga platser i någon av våra grupper efter det att vi har kollat i vår nedlagda kö så kommer dessa platser att annonseras öppet på vår hemsida. 

Nuläge - Vi har fyllt upp alla våra grupper inför vårterminen 2021. Vi har inga platser kvar i våra grupper. Därför syns ingen anmälningsmöjlighet på vår hemsida. Vi tar inte heller emot anmälningar via e-post.