SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad
Gymnastik
Välkomna tillbaka till höstens träningar
2021-08-19 07:07

 

Vi önskar alla välkomna tillbaka till höstens träningar.

 

Vi ber er att tänka på att det fortfarande finns restriktioner kopplat till den pågående pandemin. Som ni vet ökar smittan i samhället igen. Enligt Folkhälsomyndigheten är smittan fortfarande på låga nivåer och de tror på en fortsatt nedtrappning av restriktionerna. Det gör att vi kan dra igång höstterminens träning nästan som normalt.

Tänk på att: 

  1. Personer som inte deltar aktivt i träningen ska inte vistas i hallen. Det finns en rekommendation om max 50 personer i en hall så vi behöver begränsa antalet personer som vistas i hallen.  
  2. Gymnaster ska stanna hemma vid minsta symptom.
  3. Gymnaster ska tvätta händerna innan och efter träningen. Vi har handdesinfektion tillgängligt i hallen som kan användes under träningen. 
  4. Håll avstånd till andra personer och undvik trängsel när ni går in i hallen för att lämna av ert barn.
    Kommunens regel Livishallens gymnastikhall: Ingång ska ske genom entrén. Gymnaster går till vänster in i friidrottshallen. Gå längs med väggen bort till gymnastikhallen. Utgång sker på samma sätt som ovan.
  5. Gymnaster ska komma ombytta då kommunen fortfarande håller omklädningsrummen stängda.

/Styrelsen